Εξαιρετικό έδεσμα που μας έφτιαξε ο Λεονάρδος Ρούσσος είναι η μαϊντανοσαλάτα, σαν ψωμένιο πέστο α λα φραγκοσυριανά.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Μουσκεύουμε το ψωμί σε λίγο νερό και το στύβουμε καλά.
  2. Βάζουμε τις σκελίδες σκόρδου μαζί με το μαϊντανό στον πολυκόφτη και τα χτυπάμε με το ελαιόλαδο, το ξίδι και αλατοπίπερο.
  3. Χτυπάμε για 5 - 6 λεπτά μέχρι να γίνουν πολτός και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το μουσκεμένο ψωμί.
  4. Χτυπάμε το μείγμα ώσπου να γίνει σαν κρέμα.
  5. Αν μας φανεί αρκετά σφιχτό, προσθέτουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT