Υλικά

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-23 εκατοστών.
  2. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε το ρούμι και απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση του μπισκότου.
  3. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι πάνω από την κρέμα.
  4. Διαλύετε το Φρουί Ζελέ λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ στον χυμό καρπούζι, τον οποίο έχετε ζεστάνει.
  5. Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει και το απλώνετε πάνω από τα φρούτα.
  6. Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών