Υλικά

Για τη ζύμη

Για την κρέμα

Διαδικασία

  1. Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά της ζύμης και ζυμώνετε με το φτερό, μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Την καλύπτετε με σελοφάν και την αφήνετε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα περίπου.
  2. Απλώνετε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα ή σε μικρά ατομικά φορμάκια, ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου και τα αφήνετε να κρυώσουν. Στο μπολ του μίξερ βάζετε το χυμό λεμονιού και το νερό, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε για 5 λεπτά. Απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση. Ετοιμάζετε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το απλώνετε πάνω από την κρέμα. Γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών