Υλικά
Για τη ζύμη
Για την κρέμα
Διαδικασία
- Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά της ζύμης και ζυμώνετε με το φτερό, μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη.
- Την καλύπτετε με σελοφάν και την αφήνετε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα περίπου.
- Απλώνετε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα ή σε μικρά ατομικά φορμάκια, ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου και τα αφήνετε να κρυώσουν.
- Στο μπολ του μίξερ βάζετε το χυμό λεμονιού και το νερό, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε για 5 λεπτά.
- Απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση.
- Ετοιμάζετε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το απλώνετε πάνω από την κρέμα.
- Γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού.