30' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 14

Διαδικασία

  1. Προσθέτετε στο μπολ του μίξερ 125 γραμμάρια μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), 2 γραμμάρια Μπέικιν Πάουντερ, το αυγό και ζυμώνετε τη ζύμη για την τάρτα. Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα περίπου να παγώσει. Τοποθετείτε τη ζύμη ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και την ανοίγετε σε στρογγυλό σχήμα με έναν πλάστη. Βάζετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκατοστά και την αφήνετε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψήνετε τη τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C στις αντιστάσεις για 35 λεπτά.
  2. Διαλύετε το ½ φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα Sweet & Balance σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό , το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς. Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Κόβετε τις φράουλες σε φέτες. Μόλις κρυώσει η τάρτα απλώνετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και τοποθετείτε πάνω τις κομμένες φράουλες. Απλώνουμε το Ζελέ πάνω στις φράουλες και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Απόλαυσε Τάρτα με φράουλα χωρίς ζάχαρη.
  3. ΠΗΓΗ: www.sweetandbalance.gr

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών