Υλικά
Για τη ζύμη
Για τη γέμιση
Διαδικασία
- Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και ζυμώνετε.
- Τοποθετείτε τη ζύμη στο ψυγείο να κρυώσει και μετά τη βάζετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και την ανοίγετε σε λεπτό φύλλο.
- Τοποθετείτε τη ζύμη σε στρογγυλό βουτυρωμένο ταψί, διαμέτρου περίπου 24 εκατοστών, έτσι ώστε να καλύπτει και τα πλαϊνά του ταψιού.
- Κόβετε σε κομματάκια τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το πράσο και τις πιπεριές Φλωρίνης και τα τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο.
- Σβήνετε με το λευκό κρασί και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.
- Τα βάζετε στο μπλέντερ για να γίνουν πουρές.
- Στο μπολ του μίξερ βάζετε τα αυγά και τη φέτα και χτυπάτε 1-2 λεπτά.
- Τα προσθέτετε στον πουρέ μαζί με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
- Ρίχνετε το μίγμα πάνω από το φύλλο και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά.