Υλικά

Για τη ζύμη

Για τη γέμιση

Διαδικασία

  1. Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και ζυμώνετε.
  2. Τοποθετείτε τη ζύμη στο ψυγείο να κρυώσει και μετά τη βάζετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και την ανοίγετε σε λεπτό φύλλο.
  3. Τοποθετείτε τη ζύμη σε στρογγυλό βουτυρωμένο ταψί, διαμέτρου περίπου 24 εκατοστών, έτσι ώστε να καλύπτει και τα πλαϊνά του ταψιού.
  4. Κόβετε σε κομματάκια τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το πράσο και τις πιπεριές Φλωρίνης και τα τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο.
  5. Σβήνετε με το λευκό κρασί και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.
  6. Τα βάζετε στο μπλέντερ για να γίνουν πουρές.
  7. Στο μπολ του μίξερ βάζετε τα αυγά και τη φέτα  και χτυπάτε 1-2 λεπτά.
  8. Τα προσθέτετε στον πουρέ μαζί με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
  9. Ρίχνετε το μίγμα πάνω από το φύλλο και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών