30' προετοιμασία
45' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6 - 8

Διαδικασία

  1. Βγάζετε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά.
  2. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C (με αέρα). Σε ένα βαθύ ταψάκι βάζετε τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, το ξίδι, το σκόρδο και πασπαλίζετε με το θυμάρι και το δενδρολίβανο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε για περίπου 20 - 30 λεπτά. Τα αφήνετε να κρυώσουν καλά. Απλώνετε τη σφολιάτα σε μακρόστενη φόρμα καλά λαδωμένη. Πασπαλίζετε τον πάτο με το μισό τριμμένο τυρί. Απλώνετε τα λαχανικά από πάνω και πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνετε την τάρτα για περίπου 25 λεπτά.
  3. Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε… Πέτυχε!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών