15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 10 - 12 κομμάτια

Διαδικασία

  1. Βγάζετε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνουμε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά.
  2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Κόβετε τα φύλλα κρούστας στα τέσσερα. Λαδώνετε φορμάκια για τάρτες διαμέτρου 10 - 12 εκ. απλώνετε τέσσερα κομμάτια φύλλου κρούστας σε κάθε φορμάκι, λαδώνοντάς το ένα-ένα και από τις δύο πλευρές. Ψήνετε τις τάρτες για 7 - 8 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
  3. Κόβετε τα πράσα σε ροδέλες 1 εκ., τις μελιτζάνες σε κύβους, τα ντοματάκια στα τέσσερα. Σοτάρετε τα λαχανικά στο ελαιόλαδο για 6 - 7 λεπτά. Προσθέτετε το βασιλικό, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον χυμό ντομάτας. Βράζετε για άλλα 5 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν λίγο τα λαχανικά και μετά γεμίζετε με αυτά τις τάρτες και πασπαλίζετε από πάνω με καπνιστό τυρί.
  4. Λίγο πριν σερβίρετε, βάζετε τις τάρτες στο φούρνο για 4 - 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε τις τάρτες ζεστές.
  5. Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε… Πέτυχε!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών