15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 12 ταρτάκια

Διαδικασία

  1. Βγάζετε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά.
  2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190°C. Απλώνετε τη ζύμη σε καλά βουτυρωμένα φορμάκια για ταρτάκια (8 - 10 εκ.). Τα καλύπτετε με χαρτί φούρνου και φασόλια και τα ψήνετε για 5 - 7 λεπτά. Τα αποσύρετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν ελαφρά. Σε ενα μπολ τρίβετε όση ζύμη σάς περίσσεψε, την πούδρα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το βούτυρο για να φτιάξετε το crumble.
  3. Αλείφετε τα ταρτάκια με μαρμελάδα. Πασπαλίζετε με μία κουταλιά crumble αμυγδάλου και ψήνετε τα ταρτάκια για 10 - 12 λεπτά ακόμα. Μπορείτε να συνοδεύσετε το γλυκό σας με σαντιγί.
  4. Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε… Πέτυχε!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών