Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.

5' προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 17 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  2. Λαδώνουμε τα φορμάκια για ατομικές τάρτες και καλύπτουμε το καθένα με 2 φέτες μπέικον.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
  4. Ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια.
  5. Ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να πήξει το μείγμα και να ροδίσει.
  6. Συνοδεύουμε με: Ψωμί της αρεσκείας μας και πράσινη σαλάτα εποχής με λαδόξιδο και άνηθο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών