Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.
5'
προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 17'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- Λαδώνουμε τα φορμάκια για ατομικές τάρτες και καλύπτουμε το καθένα με 2 φέτες μπέικον.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
- Ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια.
- Ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να πήξει το μείγμα και να ροδίσει.
- Συνοδεύουμε με: Ψωμί της αρεσκείας μας και πράσινη σαλάτα εποχής με λαδόξιδο και άνηθο.