Υλικά

Διαδικασία

  1. Λιώνετε σε μπεν μαρί την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ.
  2. Μουλιάζετε με 2 κουταλιές της σούπας νερό τη Ζελατίνη σε Φύλλα ΓΙΩΤΗΣ και την διαλύετε σε λίγο ζεστό γάλα.
  3. Χτυπάτε στο μίξερ τη μισή ζάχαρη άχνη μαζί με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν.
  4. Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει.
  5. Ανακατεύετε τα δύο μίγματα μαζί με την λιωμένη κουβερτούρα και τη διαλυμένη ζελατίνη.
  6. Κόβετε τις Βάσεις για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ σε παραλληλόγραμμες λωρίδες 10*20 εκατοστά.
  7. Ακουμπάτε την πρώτη βάση για τούρτα σε φόρμα του κέικ παραλληλόγραμμη.
  8. Καταβρέχετε με λίγο λικέρ καφέ ή με λίγο έτοιμο στιγμιαίο καφέ και απλώνετε το 1/3 της κρέμας.
  9. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπες βάσεις και καλύπτεται τα πλαϊνά με την κρέμα.
  10. Πασπαλίζετε με την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο να παγώσει.
  11. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών