Υλικά

Για τη βάση  ​

Για την πρώτη στρώση

Για τη δεύτερη στρώση

Διαδικασία

  1. Λιώνετε το βούτυρο και το προσθέτετε στο Τριμμέμο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
  2. Απλώνετε το μπισκότο πιέζοντας ελαφρώς με το πίσω μέρος του κουταλιού σε τσέρκι 20-22 εκατοστά.
  3. Για τη πρώτη στρώση, αφήνετε τους χυμούς να πάρουν μία βράση και αραιώνετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι ΓΙΩΤΗΣ.
  4. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφού κρυώσει λίγο, προσθέτετε το γιαούρτι αναμιγνύοντας καλά.
  5. Λίγο πριν πήξει, το απλώνετε πάνω στο μπισκότο και τοποθετείτε στο ψυγείο.
  6. Για τη δεύτερη στρώση, βράζετε το χυμό πορτοκάλι και προσθέτετε έναν φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι.
  7. Προσθέτετε το χυμό γκρέιπφρουτ κρύο και απλώνετε επάνω στην πρώτη στρώση αφού πήξει πολύ καλά.
  8. Μπορείτε να διακοσμήσετε με σπόρους από ρόδι.

Μυστικά

Tip: Η συνταγή μπορεί να γίνει και σε ποτήρια με διακόσμηση φράουλας ή άλλου φρούτου της αρεσκείας σας. Μπορείτε να προσθέσετε φρούτα της αρεσκείας σας μέσα στις στρώσεις του ζελέ, εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών