Υλικά
Για τη βάση
Για την πρώτη στρώση
Για τη δεύτερη στρώση
Διαδικασία
- Λιώνετε το βούτυρο και το προσθέτετε στο Τριμμέμο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
- Απλώνετε το μπισκότο πιέζοντας ελαφρώς με το πίσω μέρος του κουταλιού σε τσέρκι 20-22 εκατοστά.
- Για τη πρώτη στρώση, αφήνετε τους χυμούς να πάρουν μία βράση και αραιώνετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι ΓΙΩΤΗΣ.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και αφού κρυώσει λίγο, προσθέτετε το γιαούρτι αναμιγνύοντας καλά.
- Λίγο πριν πήξει, το απλώνετε πάνω στο μπισκότο και τοποθετείτε στο ψυγείο.
- Για τη δεύτερη στρώση, βράζετε το χυμό πορτοκάλι και προσθέτετε έναν φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι.
- Προσθέτετε το χυμό γκρέιπφρουτ κρύο και απλώνετε επάνω στην πρώτη στρώση αφού πήξει πολύ καλά.
- Μπορείτε να διακοσμήσετε με σπόρους από ρόδι.
Μυστικά
Tip: Η συνταγή μπορεί να γίνει και σε ποτήρια με διακόσμηση φράουλας ή άλλου φρούτου της αρεσκείας σας. Μπορείτε να προσθέσετε φρούτα της αρεσκείας σας μέσα στις στρώσεις του ζελέ, εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά.