30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Χτυπάτε τα ΓΙΩΤΗΣ Crème, μέχρι να αφρατέψουν. Χτυπάτε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε το 1/4 στο χτυπημένο ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύετε. Κρατάτε λίγο από το Garni για το γαρνίρισμα.
  2. Βάζετε σε πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και τη ραντίζετε με λίγο ποτό. Απλώνετε το 1/3 από το ΓΙΩΤΗΣ Crème και από πάνω τα μισά φρούτα, πιέζοντάς τα λίγο μέσα στην κρέμα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με τη δεύτερη βάση. Τοποθετείτε την τρίτη βάση, τη ραντίζετε με το υπόλοιπο ποτό και βάζετε την τούρτα στην κατάψυξη για 1 ώρα.
  3. Καλύπτετε την τούρτα με το έτοιμο Garni και πασπαλίζετε επάνω και γύρω-γύρω με την καρύδα. Τέλος, γαρνίρετε με το υπόλοιπο Garni που κρατήσατε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών