Υλικά

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
  2. Ψιλοκόβετε τις φράουλες - κρατώντας λίγες για γαρνίρισμα- και τις προσθέτετε στην κρέμα.
  3. Απλώνετε την κρέμα πάνω στις βάσεις μαρέγκας.
  4. Διακοσμείτε το γλυκό με τις φράουλες που έχετε κρατήσει και αν θέλετε πασπαλίζετε με ανάλατους ξηρούς καρπούς.
  5. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.

Μυστικά

Tip: Μπορείτε αν θέλετε να ετοιμάσετε το γλυκό με μία βάση μαρέγκας χρησιμοποιώντας την μισή ποσότητα Κρέμας Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών