20' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6 άτομα

Διαδικασία

  1. Βγάζετε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά.
  2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Ψιλοκόβετε τα χόρτα και τα σοτάρετε για 3 - 4 λεπτά με 2 κ. σούπας ελαιόλαδο. Τα αφήνετε να κρυώσουν και προσθέτετε τις λιαστές ντομάτες.
  3. Απλώνετε ένα φύλλο κρούστας σε καλά λαδωμένο παραλληλόγραμμο ταψί. Λαδώνετε την επιφάνεια και πασπαλίζετε με λίγη τριμμένη κεφαλογραβιέρα. Ακουμπάτε το δεύτερο φύλλο και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Γυρνάτε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα μέσα και στο τελευταίο φύλλο απλώνετε τα χόρτα με τις λιαστές ντομάτες. Πασπαλίζετε με το κατσικίσιο τυρί και ψήνετε για 20 - 25 λεπτά περίπου.
  4. Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε… Πέτυχε!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών