20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζουμε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας (θα χρειαστούμε ποσότητα γάλακτος που αναγράφεται στο φακελάκι). Τις βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, μέχρι να μισοκρυώσουν και να γίνουν παχύρρευστες αλλά να μην πήξουν.
  2. Ετοιμάζουμε το Garni ΓΙΩΤΗΣ, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.
  3. Μοιράζουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ σε 6 φαρδιά, κοντά ποτήρια. Από πάνω αδειάζουμε την παχύρρευστη κρέμα Άνθος Αραβοσίτου βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 1 ώρα, μέχρι οι κρέμες να σφίξουν καλά. Τα βγάζουμε, μοιράζουμε με ένα κουτάλι το Garni πάνω σε κάθε κρέμα και ολοκληρώνουμε με τις φράουλες ή τα κεράσια. Σερβίρουμε αμέσως.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών