Υλικά

Για το γλάσο

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Ανακατεύετε 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζετε σε 8-10 ατομικά μπολάκια. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα στα μπολάκια.
  2. Για το Γλάσο: Ζεσταίνετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι, αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Απλώνετε το γλάσο στην επιφάνεια και διακοσμείτε με φρούτα της αρεσκεία σας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών