Υλικά

Για το γλάσο

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Ανακατεύετε 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζετε σε 8-10 ατομικά μπολάκια. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα στα μπολάκια.
  2. Για το Γλάσο: Ζεσταίνετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι, αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Απλώνετε το γλάσο στην επιφάνεια και διακοσμείτε με φρούτα της αρεσκεία σας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT