Υλικά

Για τη βάση μπισκότου:

Για την κρέμα:

Για το γλάσο:

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και χτυπάτε 1 λεπτό ακόμα. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα σε 2 μέρη. Στη μισή προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος, αφού την έχετε λιώσει και την ανακατεύετε. Απλώνετε την κρέμα σοκολάτα πάνω από τη βάση μπισκότο. Από πάνω βάζετε την κρέμα τσηζκέικ και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.
  2. Ετοιμάζετε το γλάσο: Βάζετε την  κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μια βράση. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος, χωρίς να την έχετε λιώσει. Ανακατεύετε καλά και γκλασάρετε την τούρτα.
  3. Πηγή: www.sintages-jotis.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT