20' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Για τη ζύµη:

Για τη γέµιση:

Διαδικασία

  1. Βάζετε όλα τα υλικά στο µίξερ και ζυµώνετε µέχρι να γίνει µία οµοιογενής ζύµη.
  2. Αφήνετε τη ζύµη σε ζεστό µέρος µέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο για περίπου 1 ώρα.
  3. Τη χωρίζετε σε 14 µέρη.
  4. Τα πατάτε να γίνουν επίπεδα, µοιράζετε σε αυτά τη γαλοπούλα και µετά τα κλείνετε σαν µπαλάκια.
  5. Τα βάζετε σε βουτυρωµένο και αλευρωµένο ταψί, τα αφήνετε σε ζεστό µέρος να φουσκώσουν λίγο, τα αλείφετε µε αυγό και τα ψήνετε στους 150°C με αέρα για περίπου 20 λεπτά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών