![Ντομάτες γεμιστές αλλά με φέτα και σάλτσα ντομάτας](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/09/ntomates-gemistes-alla-me-tyria-kai-saltsa-ntomatas-gastronomos-420x560.jpg?v=1694453023)
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα
Υλικά
Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε το σιμιγδάλι.
- Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει κρέμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε σιγά-σιγά τα υπόλοιπα υλικά.
- Στο τέλος προσθέτουμε τα αυγά και αδειάζουμε το μίγμα σε ένα λαδωμένο ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C, για 45 περίπου λεπτά.