30' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 30'

Υλικά

Μερίδες: φόρμα διαμέτρου 30-32 εκ.

Διαδικασία

  1. Χτυπάτε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και προσθέτετε σταδιακά την Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO, τα αυγά, το ξύσμα πορτοκαλιού, το γάλα και το κονιάκ. Στο τέλος προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένη και χτυπάτε άλλο 1 λεπτό. Αδειάζετε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 30-32 εκ. και ψήνετε 160-170°C ανάλογα με τον φούρνο (στη μεσαία σχάρα).
  2. Μυστικό: Μπορείτε να διακοσμήσετε με ρόδι ή Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών