Ισορροπημένη διατροφή, σωματική άσκηση και θετική ψυχολογία είναι τα απαραίτητα που συνιστούν όλοι οι ειδικοί για καλή ποιότητα ζωής και μακροζωία.

Όσο και αν τα γνωρίζω όμως, η καθημερινότητα με τις εντάσεις της πολλές φορές με νικά και με αναγκάζει να τα βάζω σε δεύτερη μοίρα. Η πολλή δουλειά, το άγχος, οι επαγγελματικές και οικογενειακές ευθύνες με απορροφούν και ξεχνώ αυτή την ηρεμιστική βόλτα στο πάρκο, τα φρούτα που είναι απαραίτητα στη διατροφή μου και τη λιγότερη ζάχαρη που πρέπει να καταναλώνω.

Η λύση όπως συνήθως γίνεται, βρίσκεται στη φύση. Εδώ και χιλιάδες χρόνια στη Νότια Αμερική χρησιμοποιούν τα φύλλα του φυτού stevia για τις γλυκαντικές τους ιδιότητες. Η Γλυκύτητά τους είναι 250 – 300 φορές υψηλότερη της ζάχαρης και δεν επηρεάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η λύση βρέθηκε λοιπόν τουλάχιστον στο θέμα της ισορροπημένης διατροφής με το γλυκαντικό Sweet & Balance. Πλέον βάζω λίγο στον καφέ και στα ροφήματά μου και δεν φορτώνομαι με περιττές θερμίδες αλλά και φροντίζω τα δόντια μου αφού δεν προάγει την τερηδόνα. Για το πρωινό όλης της οικογένειας στηρίζομαι στις σούπερ υγιεινές και θρεπτικές μπάρες δημητριακών. Η δική μου αδυναμία (παίρνω και μαζί μου στο γραφείο) είναι αυτές με γεύση μέλι και κανέλα ενώ των αγοριών μου φυσικά αυτές με σοκολάτα αλλά και η άκρως αρωματική μαρμελάδα φράουλα που αλείφουν στις φρυγανιές τους.

Στο ντουλάπι της κουζίνας πλέον σοκολάτες και σοκολατάκια Sweet & Balance κατέχουν περίοπτη θέση αφού είναι η πιο εύκολη και απολαυστική λύση για όλη την οικογένεια όταν επιθυμούμε διακαώς κάτι γλυκό και φυσικά σοκολατένιο. Ό, τι καλύτερο και για τα παιδιά που διαβάζουν για τις εξετάσεις και χρειάζονται έξτρα ενέργεια.

Οι λύσεις πλέον είναι περισσότερες από όσες νομίζουμε. Ανακάλυψα υπέροχα επιδόρπια στιγμής αλλά και ημιέτοιμα γλυκά Sweet & Balance που με βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση με γιορτινή διάθεση, χωρίς να ανησυχώ για τη διατροφή μας. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι φυσικά χωρίς ζάχαρη, είναι πλούσια σε φυτικές είνες και έχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά.

Μαζί με την ισορροπημένη διατροφή, με τα προϊόντα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ κερδίσαμε απολαυστικές γευστικές εμπειρίες και καλύτερη ψυχολογία.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών