ΕΛΛΑΔΑ PROMOTED

Ανοιξιάτικη απόδραση στο Mandola Rosa στην Κυλλήνη

Χρυσαφένιες αμμουδιές, υψηλή γαστρονομία και άρωμα παράδοσης στο αριστοκρατικό Mandola Rosa που μας υποδέχεται για ένα αξέχαστο Πάσχα.

19.04.2024
Ανοιξιάτικη απόδραση στο Mandola Rosa στην Κυλλήνη

Μια χρυσαφένια παραλία που απλώνεται για δύο ολόκληρα χιλιόμετρα μπροστά στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Τριγύρω πανέμορφοι αγροί. Σε αυτό το μαγευτικό φυσικό τοπίο προβάλλει το Mandola Rosa. Το όνομά του σημαίνει ροζ αμυγδαλιά, όπως αυτές που ανθίζουν και μοσχοβολούν αυτή την εποχή, σε όλη την περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας. Οι κομψές του σουίτες και οι βίλες μπροστά στη θάλασσα, οι οποίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο περιζήτητες στον κόσμο, είναι πάντοτε αφορμή για αποδράσεις ενώ, ειδικά για τις μέρες του Πάσχα, δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς πιο ιδανικό σκηνικό.

Όλα τα συστατικά για ένα μαγικό Πάσχα βρίσκονται εκεί, προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια. Η Grecotel έχει φροντίσει για αυτό, ετοιμάζοντας ένα πασχαλινό πρόγραμμα που συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια με συναρπαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, αγκαλιάζοντας παράλληλα τις παραδόσεις και τις απολαύσεις του τόπου μας.

Από τη στιγμή της άφιξης στο Mandola Rosa η αληθινή χαλάρωση ξεκινά. Το παραδεισένιο τοπίο της Κυλλήνης και ο λαμπερός ήλιος θα σας βάλουν αμέσως στη σωστή διάθεση. Στην πραγματικότητα δεν θα έχετε κανέναν ουσιαστικό λόγο να αφήσετε την παραθαλάσσια έπαυλη καθώς εκεί θα απολαμβάνετε την πολυτελή διαμονή, την ελευθερία που προσφέρει η φύση, όπως και τις εξαιρετικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους -από water sports, ιππασία, και paintball, μέχρι μουσική και χορός, κεράσματα και εκπλήξεις για παιδιά κάθε ηλικίας. Εκεί βρίσκεται άλλωστε και το εντυπωσιακό OIympia Aqua Park, το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα, που δίνει αμέτρητες ευκαιρίες για βουτιές και περιπέτεια. Την ίδια στιγμή στο ανανεωμένο Elixir Spa θα χαρείτε αναζωογονητικές θεραπείες και θα χαλαρώσετε όσο σας περιποιούνται.

Η γαστρονομία έχει και αυτή σημαντικό ρόλο στο Mandola Rosa. Θα το διαπιστώσετε ήδη από τον πλούσιο πρωινό μπουφέ στην επιβλητική βεράντα με θέα το Ιόνιο. Οι επιλογές καλύπτουν κάθε γούστο αλλά μην παραλείψετε να βρεθείτε στο ειδυλλιακό εστιατόριο Cap Voyage για εκλεκτές, σύγχρονες ελληνικές γεύσεις, με θέα το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Καθώς το Πάσχα είναι συνυφασμένο με την παράδοση, στη στολισμένη εκκλησία των Αγίων Αναργύρων εντός των εγκαταστάσεων του Grecotel Mandola Rosa θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις κατανυκτικές λειτουργίες μπαίνοντας στο κλίμα της γιορτής.

Info:
Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα του Mandola Rosa στο: https://www.rivieraolympia.com/el/mandolarosa/pasxalines-prosfores-peloponnisos-kyllini.html

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών