ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Κρίτων Πουλής ξεκινά εκπομπή ζαχαροπλαστικής στην τηλεόραση

Ο καταξιωμένος ζαχαροπλάστης και δημιουργός των Bon Bon Fait Maison θα μοιράζεται τα μυστικά του στην εκπομπή «Κάτι Γλυκό».

21.10.2021
Ο Κρίτων Πουλής ξεκινά εκπομπή ζαχαροπλαστικής στην τηλεόραση

Την δική του εκπομπή στη τηλεόραση ξεκινά ο γνωστός ζαχαροπλάστης και δημιουργός των Bon Bon Fait Maison, Κρίτων Πουλής. Με τίτλο «Κάτι Γλυκό» η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23/10 στην ΕΡΤ2 απ’ όπου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο.Ο ίδιος έχει αναλάβει την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκπομπής κατά τη διάρκεια της οποίας θα μοιράζεται τα πολύτιμα μυστικά του με το κοινό. Στην πρώτη ενότητα ο ίδιος, παρέα με δύο βοηθούς-ζαχαροπλάστες, τον Άλκη Μουτσάι και τη Λένα Σαμέρκα με τους οποίους συνεργάζεται και στο Bon Bon, θα παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής ενός λαχταριστού, κομψού γλυκού.

Στη συνέχεια, στη δεύτερη ενότητα ο Κρίτων Πουλής θα αναλαμβάνει να δείξει στο κοινό τη συνταγή για ένα γρήγορο και υγιεινό γλυκό (χωρίς γλουτένη και ζάχαρη) για μικρούς και μεγάλους. Τέλος η τρίτη ενότητα του «Κάτι Γλυκό» θα είναι αφιερωμένη σε συνδέσεις και συζητήσεις με κορυφαίους σεφ απ’ όλο τον κόσμο.Στο εντυπωσιακό βιογραφικό του Έλληνα ζαχαροπλάστη συναντάμε συνεργασίες με σπουδαίους σεφ τριάστερων εστιατορίων όπως οι Alain Passard και Alain Ducasse. Για περισσότερο από μία δεκαετία ο ίδιος υπήρξε επίσης στενός συνεργάτης του κορυφαίου Γάλλου ζαχαροπλάστη Pierre Hermé.

Τα «αρχιτεκτονικά» γλυκά του Κρίτωνα Πουλή τα βρίσκουμε στο κέντρο της Αθήνας, στο Bon Bon Fait Maison του Συντάγματος (Πετράκη 30, Σύνταγμα, Τ/210-33.18.703) και στον Πειραιά (Πολυδεύκους 39, Τ/210-41.17.999).

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών