ΠΡΟΣΩΠΟ PROMOTED

H ARIA Fine Catering καλωσορίζει στην ομάδα της τον νέο Εxecutive chef, Δ. Παναγιωτόπουλο

H ARIA Fine Catering εμπιστεύεται την επόμενη μέρα στον καταξιωμένο σεφ Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Έναν leader στον τομέα του, πολλαπλώς αναγνωρισμένο…

26.12.2023
H ARIA Fine Catering καλωσορίζει στην ομάδα της τον νέο Εxecutive chef, Δ. Παναγιωτόπουλο

H ARIA Fine Catering εμπιστεύεται την επόμενη μέρα στον καταξιωμένο σεφ Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Έναν leader στον τομέα του, πολλαπλώς αναγνωρισμένο, τόσο για τη δημιουργική του προσέγγιση στην ελληνική κουζίνα όσο και για τον χαρισματικό τρόπο που καθοδηγεί, εμπνέει κι εμψυχώνει τις ομάδες του.

Έχοντας ήδη διανύσει μια μακρά, αξιόλογη διαδρομή στην εγχώρια και διεθνή γαστρονομική σκηνή, o Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Παναγιώτη Γιαννακό CEO & Founder της ARIA, κι ανοίγουν μαζί ένα καινούριο κεφάλαιο: τη νέα μορφή του σύγχρονου catering. Η νέα αυτή μορφή διασφαλίζει την εξατομίκευση των υπηρεσιών, με στόχο την εμπειρία που έχει την αίσθηση, το άρωμα και τη γεύση της σπιτικής φιλοξενίας.

Στο νέο του εγχείρημα, ο νέος Executive chef της ARIA ενσωματώνει τις προσωπικές του αρχές πάνω στη δουλειά. H ομαδικότητα, η συνέπεια, το μεράκι, η επιμονή, η δημιουργικότητα και το πάθος, είναι η επιτομή της φιλοσοφίας του.

 

Το κύριο στοιχείο της μαγειρικής ταυτότητας του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου είναι ένα «απαλό» twist στα πιάτα, πάντα με προσήλωση στο κύριο υλικό, ενώ η θάλασσα αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς του. Όπως αναφέρει κι ο ίδιος: «Οτιδήποτε σχετίζεται με τη θάλασσα είναι βιωματικά αγαπημένο. Τα μυρωδικά και τα βότανα είναι τα κυρίαρχα υλικά στις δημιουργίες μου, ενώ τρέφω ιδιαίτερη αγάπη στα λαχανικά και την ωμοφαγία, την οποία εξελίσσω τα τελευταία τρία χρόνια, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό εγχείρημα.»

Στη συνεργασία του με την ARIA τον ενέπνευσε ο ανθρωποκεντρισμός της εταιρίας, η δημιουργικότητά της, η αύρα των ανθρώπων, η ταύτιση των απόψεων και η κοινή ματιά πάνω στη φιλοξενία. Με σεβασμό και συνέπεια στην ποιοτική, αυθεντική δημιουργία, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος οραματίζεται τη νέα του συνεργασία ως ένα ιδιαίτερο project που θα θέσει νέα standards στον χώρο της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών