ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Ο Γαστρονόμος νικητής στα φετινά Digital (DIME) Media Awards

Τα ψηφιακά Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου 2020 πήραν το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Creative Use of Cross Media.

08.10.2021
Ο Γαστρονόμος νικητής στα φετινά Digital (DIME) Media Awards

Το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Creative Use of Cross Media» απέσπασε η περσινή ντίτζιταλ απονομή των Βραβείων Ποιότητας του Γαστρονόμου, σε παραγωγή της εταιρείας ψηφιακού περιεχομένου Digital Minds, στα Digital Media (DIME) Awards 2021. Τα εν λόγω βραβεία για τα Ψηφιακά Μέσα, που διοργανώνει η εταιρεία BOUSSIAS, έχουν σκοπό να αναδείξουν τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στον χώρο του digital publishing.

Θυμίζουμε ότι τα 13α βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου, στα οποία διακρίνονται κάθε χρόνο παραγωγοί ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, για πρώτη φορά πέρυσι απονεμήθηκαν διαδικτυακά μέσω YouTube. Πρωταγωνιστές οι creators της Digital Minds, Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς, οι οποίοι μαζί με τους νικητές των βραβείων, τους δημοσιογράφους του περιοδικού και τους αγαπημένους chefs Σωτήρη Κοντιζά και Λευτέρη Λαζάρου παρουσίασαν ένα ξεχωριστό, απολαυστικό και ανατρεπτικό 2ωρο event.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Αρχισυντάκτης των Γαστρονομικών Εκδόσεων της «Κ» Άγγελος Ρέντουλας και η Εμμανουέλα Καρακατσάνη account manager στην Digital Minds.

Με εφαλτήριο τη σύμπραξη για αυτό το event, η Digital Minds και ο Γαστρονόμος συνεργάζονται στον τομέα της παραγωγής digital περιεχομένου και διαχείρισης του επίσημου YouTube καναλιού.

Συγκεκριμένα, έχουν παράξει μια σειρά δυναμικών videos μαγειρικής, στα οποία σπουδαίοι Έλληνες σεφ παρουσιάζουν βήμα βήμα λαχταριστές συνταγές, που χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες: «Ελληνική Κουζίνα», «Έθνικ», «Ζυμαρικά», «Πρωινό», «Ψωμί» κ.ά.

Κάντε subscribe στο κανάλι του «Γαστρονόμου» εδώ: https://bit.ly/3axmt3t

Δείτε το video της βράβευσης εδώ: https://bit.ly/3pbI9Gr

Social Media Γαστρονόμος:

YouTube: https://bit.ly/3axmt3t

Facebook: https://bit.ly/37HjEe4

Instagram: https://bit.ly/2KK6Ivh

Social Media Digital Minds:

YouTube: http://bit.ly/2xBBE6D

Facebook: http://bit.ly/2Da66uH

Instagram: https://bit.ly/33px9wB

TikTok: https://bit.ly/2ypYN

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών