ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νουγκατίνες και ποντικάκια για 4 Κυριακές στο brunch του Athénée

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, guest ζαχαροπλάστης στα κυριακάτικα brunch του Athénée, υμνεί την παλιά, αστική ζαχαροπλαστική.

12.01.2023| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάικος
Νουγκατίνες και ποντικάκια για 4 Κυριακές στο brunch του Athénée

Οι διαχρονικές νουγκατίνες, τα «ποντικάκια» των παιδικών μας χρόνων, οι γοητευτικά ντεμοντέ μενελίκ και άλλα αγαπημένα γλυκά από το ρεπερτόριο της παλιάς, αστικής ζαχαροπλαστικής φρεσκάρονται με σύγχρονες τεχνικές και εκλεκτά υλικά και σερβίρονται τις Κυριακές στο Athénée στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης θα μας σερβίρει τα νοσταλγικά γλυκά του ως guest ζαχαροπλάστης στο «The Timeless Brunch» του Athénée από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, ενώ ο σεφ Νίκος Σκλήρας θα επιμελείται όλα τα υπόλοιπα, ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

Όσοι βρεθούν, λοιπόν, μια από τις επόμενες Κυριακές εκεί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, μεταξύ άλλων: μια νουγκατίνα με ντακουάζ αμυγδάλου, κρέμα chiboust και λευκή σοκολάτα, «ποντικάκια» με μπισκουί σάχερ και κρέμα σεράνο, black forest με κρέμα λευκής σοκολάτας και άγρια βύσσινα, μενελίκ με μαύρη σοκολάτα, κρέμα σεράνο και μοντέ λευκής σοκολάτας όπως και κωκ, σεράνο και προφιτερόλ.

Ο κατάλογος «The Timeless Brunch», μαζί με τον κατάλογο brunch του Athénée, θα είναι διαθέσιμος από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου από τις 12:00 έως τις 17:00.

Athénée, Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, Τ/210-32.51.430

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπαμπάς με ρούμι, ο σωστός!Μπαμπάς με ρούμι, ο σωστός!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών