ΑΓΟΡΑ

Ελαιόλαδο σε πέρλες

Πέρλες ελαιολάδου για το γαρνίρισμα των πιάτων;

28.09.2017
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Πέρλες ελαιολάδου για το γαρνίρισμα των πιάτων; Μια δημιουργική ιδέα από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και την εταιρεία Ευ Γαία, η οποία παράγει βιολογικό ελαιόλαδο από το 2009. Χρησιμοποιώντας τη σφαιροποίηση (τεχνική της μοριακής γαστρονομίας), δημιούργησε μπίλιες ελαιολάδου με περίβλημα από αγάρ αγάρ (φυσικό ζελέ από φύκι), οι οποίες θυμίζουν σε όψη το χαβιάρι. Κυκλοφορούν σε τέσερις εκδοχές, σκέτες, με λεμόνι, θυμάρι και τσίλι. Για food styling σε σαλάτες και κυρίως σε κρύα πιάτα.


Στα καταστήματα Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, Εδώδιμο
Τηλ. παραγωγού 6974-030.430.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών