Μια λαμπρή ευκαιρία για το ελληνικό ελαιόλαδο

Μια λαμπρή ευκαιρία για το ελληνικό ελαιόλαδο

Η πρόταση να καθιερωθεί το εµφιαλωµένο, επώνυµο ελαιόλαδο στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία θα δώσει νέα ώθηση και θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήµιση για το ελληνικό ελαιόλαδο διεθνώς.

Κεφαλονίτικες γεύσεις

Κεφαλονίτικες γεύσεις

Εκλεκτά τυριά, όπως η «φέτα», το ξεροτύρι και η πρέτζα, κρασιά, όπως η Ρομπόλα, αναρίθμητα μυρωδικά, ένα σωρό ασυνήθιστες χορτομαγειρίες και δεκάδες πίτες συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της όμορφης Επτανήσου.

Με αφορμή ένα μπουκάλι

Με αφορμή ένα μπουκάλι

Προσφάτως μάς έφεραν στον Γαστρονόμο να δοκιμάσουμε ένα νέο ελαιόλαδο, βιολογικής παραγωγής και ψυχρής εκθλίψεως. Καλής ποιότητος προϊόν, όπως είναι εξάλλου και η πλειοψηφία των …

Τα πάντα για το πορτοκάλι

Τα πάντα για το πορτοκάλι

Φαγητά και γλυκά, μυστικά και κόλπα, οι ελληνικές ποικιλίες, πώς τα συντηρούμε αλλά και όλα τα... οικογενειακά του χειμερινού φρούτου.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών