Παστρικιά και ανθοστολισμένη ταρατσούλα μπροστά στη θάλασσα. Λειτουργεί από το 1983 με 12 μέλη και είναι ο πρώτος γυναικείος συνεταιρισμός που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και ο τρίτος στην Ευρώπη! Το εστιατόριό τους είναι πάντοτε γεμάτο. Ντόπιοι και τουρίστες ευχαριστιούνται μαμαδίστικο φαγητό. Δοκιμάστε τέλειους γκιουζλεμέδες με χειροποίητο φύλλο, λουλούδια λαδερά γεμιστά με ρύζι, εξαιρετική μένουλα παστή, κουκιά ξερά και επίσης μαγειρευτά, όπως μοσχαράκι με μελιτζάνες. Κέρασμα ραβανί, μπλατζέντα ή μπακλαβάς.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.