ΕΞΟΔΟΣ

Γιώργος

Ψάρια δικά τους, λαδερά της εποχής

15.08.2016

Ψάρια δικά τους, λαδερά της εποχής

Η μητέρα Αννα είναι στην κουζίνα, ο πατέρας και ο παππούς στην οικογένεια είναι ψαράδες και φέρνουν διάφορα ψαρικά. Στο μενού θα βρείτε και πολλά μαγειρευτά, λαδερά και κρεατικά. Τυροκομικά από τον Ζαρό, κρασί από τα οινοποιεία του Ηρακλείου: πέντε ετικέτες εμφιαλωμένο, αλλά το χύμα από το οινοποιείο του Στραταριδάκη είναι το best seller του μαγαζιού. Για το τέλος, παγωτό και φρούτο κερασμένο μαζί με παγωμένη ρακή.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών