ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η Μαύρη Θάλασσα

Το παλαιότερο θαλασσινό εστιατόριο της πόλης, με ιστορία 90 ετών, έχει μεταφερθεί στην παραλία της Καλαμαριάς τα τελευταία τρία χρόνια. Εδώ θα τα βρείτε όλα. …

26.07.2016| Updated: 16.02.2024
Η Μαύρη Θάλασσα

Το παλαιότερο θαλασσινό εστιατόριο της πόλης, με ιστορία 90 ετών, έχει μεταφερθεί στην παραλία της Καλαμαριάς τα τελευταία τρία χρόνια. Εδώ θα τα βρείτε όλα. Γυαλιστερές και κυδώνια μοναδικής νοστιμιάς, μύδια μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους, αχινούς, ολόγλυκες γαρίδες, καραβίδες και εξαιρετική ταραμοσαλάτα. Μην ξεχάσετε να πάρετε επίσης «καρπάτσιο» συναγρίδας. Απλές συνταγές, καθαρές γεύσεις. Ο χώρος είναι περιποιημένος, με ανοιχτή κουζίνα, μεγάλη βεράντα και θέα στον Θερμαϊκό. Η κάβα είναι πλούσια, με κρασιά από όλη την Ελλάδα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών