ΕΞΟΔΟΣ

Λαβασάς

Ενα ουζερί-ψαροταβέρνα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, που ξεκίνησε σε άλλη διεύθυνση ως ένα απλό καφενείο, σύντομα όμως άρχισε να σερβίρει ψαρομεζέδες, απέκτησε τη σταθερή του …

18.08.2016
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Ενα ουζερί-ψαροταβέρνα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, που ξεκίνησε σε άλλη διεύθυνση ως ένα απλό καφενείο, σύντομα όμως άρχισε να σερβίρει ψαρομεζέδες, απέκτησε τη σταθερή του πελατεία και μετακόμισε στο τωρινό του πόστο. Το μυστικό αυτής της οικογενειακής ταβέρνας; Τα φρέσκα, εποχικά ψάρια. Εξαιρετική η σαρδέλα του -πάντα καλοψημένη-, η ψητή φέτα από μυλοκόπι σερβιρισμένη με κρεμμυδάκι, το φαγκρί στη σχάρα. Οι σαλάτες του δροσερές και νόστιμες, οι τιμές λογικότατες. Στην κάβα επιλεγμένα χύμα κρασιά από Τύρναβο και Λήμνο, ελληνικές μπίρες, τσίπουρα και γκάμα από ούζα.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών