ΕΞΟΔΟΣ

Μαργαρίτα

Εποπτεύοντας την πανέμορφη παραλία του Κλεισιδίου, θα γευτείτε χταποδάκι με ντοματοσαλάτα και κάππαρη και σούπερ αναφιώτικο τυρί. Το ψωμί ζυμώνεται καθημερινά με βιολογικά άλευρα, το …

17.08.2016

Εποπτεύοντας την πανέμορφη παραλία του Κλεισιδίου, θα γευτείτε χταποδάκι με ντοματοσαλάτα και κάππαρη και σούπερ αναφιώτικο τυρί. Το ψωμί ζυμώνεται καθημερινά με βιολογικά άλευρα, το ίδιο και τα ζυμαρικά, που γίνονται σκορδομακάρονα, μακαρονάδα του ψαρά κ.ά. Αν υπάρχει ντόπιο κατσικάκι, παραγγείλτε το χωρίς σκέψη.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών