ΕΞΟΔΟΣ

Μπόλμπος: Για κρεατοφάγους

Με δικά τους ντόπια κρέατα και πολύ προσιτές τιμές, ο Μπόλμπος είναι must αν βρεθείτε στην Επίδαυρο.

08.12.2017

Με δικά τους ντόπια κρέατα και πολύ προσιτές τιμές, ο Μπόλμπος είναι must αν βρεθείτε στην Επίδαυρο.

Η θέση: Στην παλιά Επίδαυρο, σε ένα στενάκι, 2 δρόμους πάνω από το λιμάνι. Εύκολο παρκάρισμα στο δημοτικό πάρκιγνκ δίπλα στη θάλασσα.

Η ατμόσφαιρα: Πέτρινοι τοίχοι, τζάκι και για το καλοκαίρι μια μεγάλη αυλή, όπου στήνονται οι σούβλες και καίει και ο χτιστός φούρνος.

Το φαγητό: Στον Μπόλμπο θα ευχαριστηθείτε καλοψημένο κρέας. Οι ίδιοι έχουν και κρεοπωλείο και οι παρασκευές είναι δικές τους. Κοκορέτσι, κοντοσούβλι και αρνί περνιούνται στη σούβλα τα Σαββατοκύριακα, ενώ διαθέτουν όλη την ποικιλία των ψητών στα κάρβουνα: πεντανόστιμο παϊδάκι, αφράτο μπιφτέκι, ζουμερές μπριζόλες, ψαρονέφρι, κοτόπουλο κ.λπ. Το αρνάκι στον φούρνο με πατάτες που δοκιμάσαμε ήταν λουκούμι, μελωμένο και καλοψημένο. Στα συν οι πατάτες τηγανητές, κομμένες στο χέρι, η χορταστική χωριάτικη με φέτα πικάντικη της περιοχής και το ψωμί που ήρθε ψημένο στα κάρβουνα με ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη.

Ο λογαριασμός: 10-15 €/άτομο χωρίς τα ποτά.

Η κάβα: Μπίρες, αποστάγματα και χύμα κρασί από τη Νεμέα.

Επιπλέον πληροφορίες: Καθημερινά μετά τις 20.00, Κυριακή μεσημέρι & βράδυ.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών