ΕΞΟΔΟΣ

Το παραδοσιακό

Δεν το πιάνει το μάτι σου, αλλά, παρόλο που βρίσκεται εκεί από το 1987, τώρα τελευταία έγινε… cult και δεν βρίσκεις σχεδόν να καθίσεις. Φαγητό …

25.11.2016
Φωτογραφία: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ

Δεν το πιάνει το μάτι σου, αλλά, παρόλο που βρίσκεται εκεί από το 1987, τώρα τελευταία έγινε… cult και δεν βρίσκεις σχεδόν να καθίσεις. Φαγητό ταβέρνας με τα όλα του, φασολάδα, γεμιστά, σαρδέλες, κρεατικά. Την τελευταία φορά, πήρα ένα κοκκινιστό μαμαδίστικο με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες. Πολύ μου άρεσε, όπως μου άρεσαν και οι άνθρωποι του μαγαζιού. Για λιγότερο από 10 ευρώ μαζί με το αναψυκτικό! Καθημερινά 12.00-01.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών