Οι πειραματισμοί στην κουζίνα συνδυάζονται με την αγάπη των ιδιοκτητών για τα ποιοτικά προϊόντα σε αυτό το μικρό μαγαζί στη στοά του Μπιτ Παζάρ. Δοκιμάστε γαύρο τηγανητό, σαρδέλα σχάρας, τηγανητά ή αχνιστά μύδια, τηγανητά θράψαλα, χταπόδι, γαρίδες ψητές ή σαγανάκι και, κατόπιν παραγγελίας, μεγάλα ψάρια. Δοκιμάστε, επίσης, το ρατατούι και την τορτίγια λαχανικών. Τα λαχανικά, όπως μας είπαν, είναι από τον μπαξέ τους. Το κρασί είναι από ασκό – κόκκινο Παγγαίου, λευκό Αλεξανδρινό και Μοσχάτο Αγχιάλου. Καλά αποστάγματα (τσίπουρο, τσικουδιά, ούζο). Ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.