ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τρύπια Ποτήρια

Οι πειραματισμοί στην κουζίνα συνδυάζονται με την αγάπη των ιδιοκτητών για τα ποιοτικά προϊόντα σε αυτό το μικρό μαγαζί στη στοά του Μπιτ Παζάρ. Δοκιμάστε …

18.08.2016| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης
Τρύπια Ποτήρια

Οι πειραματισμοί στην κουζίνα συνδυάζονται με την αγάπη των ιδιοκτητών για τα ποιοτικά προϊόντα σε αυτό το μικρό μαγαζί στη στοά του Μπιτ Παζάρ. Δοκιμάστε γαύρο τηγανητό, σαρδέλα σχάρας, τηγανητά ή αχνιστά μύδια, τηγανητά θράψαλα, χταπόδι, γαρίδες ψητές ή σαγανάκι και, κατόπιν παραγγελίας, μεγάλα ψάρια. Δοκιμάστε, επίσης, το ρατατούι και την τορτίγια λαχανικών. Τα λαχανικά, όπως μας είπαν, είναι από τον μπαξέ τους. Το κρασί είναι από ασκό – κόκκινο Παγγαίου, λευκό Αλεξανδρινό και Μοσχάτο Αγχιάλου. Καλά αποστάγματα (τσίπουρο, τσικουδιά, ούζο). Ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών