Φαίνεται πως το τεύχος αυτό, που ήταν ένα ανοιχτό love letter στη Θεσσαλονίκη, χρειαζόταν τελικώς κράτηση. Στο κέντρο και τις συνοικίες της Θεσσαλονίκης, αλλά και αλλού στην Ελλάδα, έγινε ανάρπαστο και μέχρι το μεσημέρι είχε ήδη εξαντληθεί. Για τον λόγο αυτό επανακυκλοφορεί στα περίπτερα από αυτό το Σάββατο, 18 Μαρτίου. Σπεύσατε!
Πρόκειται για έναν οδηγό εξερεύνησης της Θεσσαλονίκης και της κουζίνας της μέσα από το δημοσιογραφικό πρίσμα της ομάδας του Γαστρονόμου. Οι γειτονιές της, τα στέκια της, οι κρυφές γωνιές, τα καλτ μαγειρεία, τα ρετρό ζαχαροπλαστεία, οι εμβληματικές συνταγές της, οι άνθρωποι που διαμορφώνουν τη γαστρονομική της ταυτότητα, από την Πυλαία και την Τούμπα μέχρι την Πολίχνη, το Κορδελιό και τον Πύργο τον Λευκό, όλη η πόλη στο πιάτο μας. Ένα τεύχος που θέλει να βουτήξει στα βαθιά και να γνωρίσει την ιστορία και την ψυχή της Θεσσαλονίκης μέσα από την κουζίνα της.