ΣΥΝΤΑΓΕΣ PROMOTED

Σε 10′ τρώμε! Ήρθαν τα «Έτοιμα Ψημένα» ΠΙΝΔΟΣ

Για τα ξαφνικά καλέσματα, για τα βράδια που γυρνάμε κουρασμένοι από τη δουλειά, για το πάρτι, τον μπουφέ, την παρέα, την οικογένεια, για κάθε ώρα που θέλουμε να φάμε γρήγορα, νόστιμα και υγιεινά,  τα «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ μάς λύνουν τα χέρια.

10.05.2022| Updated: 11.05.2022
Σε 10′ τρώμε! Ήρθαν τα «Έτοιμα Ψημένα» ΠΙΝΔΟΣ

Αυτός ο ατέλειωτος βαρύς χειμώνας που μας πέρασε έδωσε επιτέλους τη θέση του σε μια άνοιξη γλυκιά, ζεστή, ηλιόλουστη και μυρωδάτη. Βγήκαμε σε αυλές, μπαλκόνια και κήπους να χαρούμε ήλιο και καθαρό ουρανό και το πρώτο που πεθυμήσαμε ήταν να καλέσουμε τις παρέες μας, τους αγαπημένους μας. Να βγάλουμε τραπεζάκια έξω, να ετοιμάσουμε μεζεδάκια, να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας και να χαρούμε επιτέλους τις γλυκές ανοιξιάτικες βραδιές!
Έτσι ξαφνικά το αποφάσισα κι εγώ ένα σαββατιάτικο βραδάκι και κάλεσα την παρέα για φαγητό και κρασί. Η αυλή φρεσκοπλυμένη, η λεμονιά ανθισμένη να μοσχοβολά, στο τραπέζι μια πράσινη δροσερή μαρουλοσαλάτα, φρεσκοψημένες αραβικές πίτες, κρασί λευκό στην καράφα.
Κι από φαγητό; Έτσι παρορμητικά που αποφάσισα αυτό το κάλεσμα, χρόνος και κουράγιο για μαγειρέματα δεν υπήρχε. Έιχα τη λύση στα χέρια μου όμως, ολοκαίνουρια, ολόφρεσκη και ήξερα ότι θα έμεναν όλοι χορτασμένοι κι ενθουσιασμένοι!

Η σειρά «Έτοιμα Ψημένα» από την ΠΙΝΔΟΣ, είναι φτιαγμένη ακριβώς για τέτοιες περιστάσεις, όταν θέλεις άμεσα καλό σπιτικό φαγητό, νόστιμο, γρήγορο, φρεσκομαγειρεμένο στη στιγμή, υγιεινό και με ποικιλία τέτοια που να μην μείνει ούτε ένας χωρίς να το απολαύσει!

Στη μεγάλη πιατέλα έβαλα Φιλετάκια Ψημένα Νωπά, από τα γνωστά, καλοθρεμμένα ορεινά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ. Πεντανόστιμα και ζουμερά, δεν έχουν ανάγκη ούτε καν σάλτσα στο πλάι τους. Τα έβαλα σε ένα ταψάκι και τα φρεσκάρισα για 10 λεπτά στον φούρνο. Έτοιμα! Δεν έμεινε μπουκιά!

Δεν θα έλειπε όμως από το τραπέζι και μια ακόμη πιατέλα με Φιλέτα Στήθος Νωπό, απίθανα ζουμερά, αρωματικά, τρυφερά σαν αφρός, πάντα από ορεινά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ. Το μόνο που χρειάστηκαν και αυτά ήταν ένα ζέσταμα των 10 λεπτών στον φούρνο, σε ένα ταψάκι δίπλα σε αυτό με τα Φιλετάκια. Τα σέρβιρα με αφράτο πουρέ που τον «ζωντάνεψα» με λίγη φρέσκια σάλτσα ντομάτας -ένα πιάτο που το λάτρεψαν όλοι, ιδιαίτερα η Μαργαρίτα και η Αγγελική που έχουν ξεκινήσει γυμναστήριο και φροντίζουν λίγο παραπάνω τη διατροφή τους. Τούτα τα Φιλέτα είναι ιδανικά, πλούσια σε πρωτεΐνες, με πολύ χαμηλά λιπαρά και τόσο νόστιμα και ζουμερά που τα θέλεις κάθε μέρα στο τραπέζι σου!

Ο Περικλής και η Αναστασία αγαπάνε τα μπιφτέκια και εγώ δεν τους χάλασα το χατήρι. Τους ετοίμασα την καλύτερη έκπληξη: Χειροποίητα Μπιφτέκια Κοτόπουλου, στρουμπουλά, μεστά, χορταστικά, με αγνά μυρωδικά και καλοζυμωμένα ένα ένα στο χέρι, από τους σεφ της ΠΙΝΔΟΣ, που έλυσαν τα δικά μου χέρια! Απλά τα ζέστανα για σε 5 λεπτά σε στεγνό αντικολλητικό σχαροτήγανο, χωρίς λάδι, και βγήκαν σαν να φρεσκοψήθηκαν στα κάρβουνα. Με τραγανές τηγανητές γλυκοπατάτες και μια απλή σος γιαουρτιού αρωματισμένη με ξύσμα λάιμ και ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ήταν σκέτη απόλαυση. Η παρέα δεν ενθουσιάστηκε απλά, ζητούσε τη συνταγή. «Έτοιμα Ψημένα από την ΠΙΝΔΟΣ», απάντησα. «Μια βόλτα από το σούπερ μάρκετ και σε 5 λεπτά τα έχεις στο πιάτο». Έπρεπε να αγοράσω περισσότερα ωστόσο, δεν τα τίμησαν μόνο οι λάτρεις του μπιφτεκιού αλλά όλοι μας, για την ευωδιά τους, τις ζουμερές μπουκιές τους και την ανάλαφρη, φίνα και ατόφια νοστιμιά τους. 

Για τα πιτσιρίκια είχα ετοιμάσει μια γερή δόση Κοτομπουκιά Ψημένη, από ζουμερό, υγιεινό και τρυφερό φιλέτο στήθος κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ. Ηταν λάθος να υποθέσω ότι θα ήταν ιδανικά μόνο για τα παιδιά: εξαφανίσαμε σε χρόνο μηδέν τις αφράτες και ζουμερές Κοτομπουκιές που συνοδεύσαμε με μια γερή τηγανιά πατάτες και ντοματίνια. Μόλις ένα πέρασμα για 4 λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι χρειάστηκαν τούτες οι Κοτομπουκιές για να ροδίσουν τέλεια και να γίνουν χυμώδεις και τέλεια λαχταριστές.

Το χαρήκαμε αυτό το γεύμα! Οχι μόνο γιατί ήταν απίθανα νόστιμο, όχι μόνο γιατί ξέραμε ότι τρώμε μια τέλεια υγιεινή τροφή χωρίς να χάσουμε το παραμικρό σε πλήρη και πλούσια γεύση, αλλά και γιατί ένα ολόκληρο τραπέζι ετοιμάστηκε σε μόλις λίγα λεπτά, με ένα απλό ζέσταμα. Ποιος δεν θέλει ένα ζουμερό φιλέτο ή ένα λαχταριστό αφράτο και αρωματικό χειροποίητο μπιφτέκι, έτοιμα σε 5 λεπτά, όταν γυρίζει το βράδυ εξαντλημένος από τη δουλειά και θέλει να φάει σωστά, ισορροπημένα, ελαφριά αλλά και νόστιμα; Ποιος δεν θέλει να βγει ασπροπρόσωπος όταν εμφανιστούν ξαφνικά φίλοι και πρέπει να ετοιμάσει στο άψε σβήσε κάτι νόστιμο που να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο αφοσιωμένους λάτρεις της σωστής και υγιεινής διατροφής; 

Εγώ τουλάχιστον βρήκα τη λύση για ξαφνικά τραπεζώματα, για πάρτι, μπουφέ, για το καθημερινό και κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι, ακόμη και για ένα πιο επίσημο γεύμα, χωρίς να κλειστώ για ώρες στην κουζίνα. Η σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ δεν λύνει απλώς τα χέρια. Επαναπροσδιορίζει την έννοια του γρήγορου αλλά νόστιμου και υγιεινού φαγητού, καλοκαμωμένου, χωρίς ίχνος συντηρητικών, πλούσιου σε πρωτεΐνες, φροντισμένου και ζεστού. 

Αλλωστε το όνομα ΠΙΝΔΟΣ είναι ταυτισμένο με την υψηλή ποιότητα, τις συνεχείς καινοτομίες και τις φρέσκες, σύγχρονες ιδέες. Τα προϊόντα της σειράς «Έτοιμα Ψημένα» παράγονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της τεχνολογίας πτηνοτροφίας και συσκευάζονται σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα για να διατηρούν την ασφάλεια και τη φρεσκάδα τους, ενώ οι συσκευασίες περιέχουν 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-PET), γεγονός που καθιστά την Πίνδο την πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που επενδύει στη βιωσιμότητα των συσκευασιών της. Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ είναι ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός της Ελλάδας, με πάνω από 500 μέλη και δίνει εργασία σε 1.200 ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους γυναίκες. Εδώ και 60 χρόνια φέρνει στο τραπέζι μας υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα που ζητάμε οι καταναλωτές για να καλύψουμε τις ολοένα και πιο ποικίλες ανάγκες μας για προσεγμένα, υγιεινά και νόστιμα προϊόντα.  

Τι άλλο να ζητήσω;

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Πουλερικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών