Φτιάχνουμε εύκολες και γρήγορες ομελέτες με ότι υλικά διαθέτουμε στο σπίτι. Τυριά και αλλαντικά συνδυάζονται με λαχανικά και αυγά για να μας δώσουν εύκολες λύσεις για μεσημεριανό ή βραδινό.
Συμβουλή
Ολα τα λαχανικά, χορταρικά και μυρωδικά όπως πατάτες, σπανάκι, μαϊντανός, κ.ά., πανιάζουν έπειτα από λίγες ώρες και είναι αδύνατον να σερβιριστούν ξανά αξιοπρεπώς. Τα φυλάμε στο ψυγείο και, όταν χρειαστεί, τα βγάζουμε, τα ψιλοκόβουμε και τα σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν λίγο πιο τραγανά. Τότε τα προσθέτουμε σε μείγμα αυγών για ομελέτα, εμπλουτίζοντας αφάνταστα τη νοστιμιά της.
Συνταγές για ομελέτα στο τηγάνι
Ομελέτα με παρμεζάνα, μανιτάρια, φουντούκια και αβοκάντο
Ομελέτα με σύγλινο και σπαράγγια
Ομελέτα με ζαμπόν, σπαράγγια και τυρί
Ρολό ομελέτα με σπανάκι και γαλοτύρι
Ομελέτα με σπανάκι και καπνιστό χέλι
Γρήγορη φρουτάλια από την Άνδρο
Ομελέτα με σέσκουλα και ξινομυζήθρα
Ομελέτα με μυρωδικά και καπνιστό σολομό
Ομελέτα με ντομάτα, μοτσαρέλα και παστουρμά
Ομελέτες στον φούρνο
Ομελέτα στο φούρνο με λαχανικά και φέτα
Ομελέτα φούρνου με σπανάκι και μανιτάρια
Ομελέτα φούρνου με τα λαχανικά της άνοιξης