![Ντομάτες γεμιστές με ολίγον ψάρι και πουρέ πατάτας](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/08/ntomates-gemistes-me-oligon-psari-kai-poyre-patatas-gastronomos-420x560.jpg?v=1692379422)
15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Ζεσταίνουμε το λάδι με το σκόρδο για λίγα δευτερόλεπτα.
- Βάζουμε την αλμυρίδα και την ανακατεύουμε ίσα να μαραθεί και να εξατμιστούν όσο γίνεται τα υγρά που θα βγάλει.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.
- Στο τέλος, προσθέτουμε την τομάτα, κάνουμε ένα γρήγορο ανακάτεμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φέτα βαρελίσια ή τελεμέ.