15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Ζεσταίνουμε το λάδι με το σκόρδο για λίγα δευτερόλεπτα.
- Βάζουμε την αλμυρίδα και την ανακατεύουμε ίσα να μαραθεί και να εξατμιστούν όσο γίνεται τα υγρά που θα βγάλει.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.
- Στο τέλος, προσθέτουμε την τομάτα, κάνουμε ένα γρήγορο ανακάτεμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φέτα βαρελίσια ή τελεμέ.