15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι με το σκόρδο για λίγα δευτερόλεπτα.
  2. Βάζουμε την αλμυρίδα και την ανακατεύουμε ίσα να μαραθεί και να εξατμιστούν όσο γίνεται τα υγρά που θα βγάλει.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.
  4. Στο τέλος, προσθέτουμε την τομάτα, κάνουμε ένα γρήγορο ανακάτεμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φέτα βαρελίσια ή τελεμέ.

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών