Για να φτιάξουμε αυγοφέτες με τσουρέκι, χτυπάμε, σε ένα μπολ με το σύρμα τα αυγά και το γάλα.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε ελαιόλαδο περίπου 2 εκ. πάνω από τον πάτο του σκεύους, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βουτάμε 1 φέτα τσουρεκιού στο μείγμα, για 2 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά, μέχρι το τσουρέκι να μουλιάσει μεν, αλλά να μη μαλακώσει τόσο ώστε να διαλύεται, και την τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες φέτες τσουρεκιού.
Πασπαλίζουμε, τις αυγοφέτες με τσουρέκι, με ζάχαρη και σερβίρουμε αμέσως.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 137.