15' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Ανακατεύουμε σε μπολ το λάδι με τη μουστάρδα, το σκόρδο, την πάπρικα, τον κουρκουμά και αλατοπίπερο.
  3. Ρίχνουμε σε ένα μέτριο ταψί τα παϊδάκια με τις πατάτες και τα κολοκυθάκια, τα περιχύνουμε με το μείγμα του λαδιού και τα ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, ώστε να καλυφθούν καλά από το μείγμα.
  4. Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
  5. Ξεφουρνίζουμε, περιχύνουμε με όσο χυμό λεμονιού θέλουμε, σκορπίζουμε τον δυόσμο και σερβίρουμε.

Στο ποτήρι μας ένα βαρελάτο Chardonnay.

Συνταγές με Κολοκυθάκια

Συνταγές με Πατάτες

Συνταγές με Χοιρινό

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών