![Τυλιχτά σουβλάκια με σπιτικό «γύρο» κοτόπουλου στο τηγάνι, πράσα και καρότα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/tilixta-souvlakia-me-spitiko-gyro-kotopoulou-sto-tigani-prasa-kai-karota-gastronomos-420x560.jpg?v=1720445505)
15'
προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά τα παϊδάκια και τα απλώνουμε σε μεγάλο ταψί μαζί με το κουνουπίδι, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα.
- Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με το μείγμα το κοτόπουλο και τα λαχανικά.
- Με το χέρι μας ανακατεύουμε καλά ώστε να καλυφθούν από το μείγμα και τα απλώνουμε σε μία επίπεδη στρώση, ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.
- Ψήνουμε για 35-40 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κοτόπουλο όπως μας αρέσει.
Και στο ποτήρι μας ένα Chardonnay!