ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣσνιτσελΣνίτσελ: η αυθεντική βιεννέζικη συνταγή βήμα βήμα
15' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα χοιρινά σνίτσελ με γκοργκοντζόλα και φασκόμηλο προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C, στη λειτουργία του γκριλ, και στρώνουμε ένα μέτριο ταψί με λαδόκολλα.
  2. Απλώνουμε στο ταψί τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνουμε.
  3. Τα αλείφουμε με το μπλε τυρί.
  4. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα απλώνουμε πάνω στα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να τα καλύψουν καλά.
  5. Ψήνουμε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών