Ένας ευφάνταστος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί ή κατσίκι της Κυριακής.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη σαλάτα, τα αγκιναράκια, τις πιπεριές και τα κρεμμύδια.
  2. Χτυπάμε στο μούλτι το ξίδι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο, και περιχύνουμε τη σαλάτα.
  3. Κόβουμε σε κομμάτια το ψητό, το προσθέτουμε στη σαλάτα, ανακατεύουμε ελαφρώς και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών