Ένας ευφάνταστος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί ή κατσίκι της Κυριακής.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη σαλάτα, τα αγκιναράκια, τις πιπεριές και τα κρεμμύδια.
  2. Χτυπάμε στο μούλτι το ξίδι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο, και περιχύνουμε τη σαλάτα.
  3. Κόβουμε σε κομμάτια το ψητό, το προσθέτουμε στη σαλάτα, ανακατεύουμε ελαφρώς και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών