Ένας ευφάνταστος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί ή κατσίκι της Κυριακής.
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 1Διαδικασία
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη σαλάτα, τα αγκιναράκια, τις πιπεριές και τα κρεμμύδια.
- Χτυπάμε στο μούλτι το ξίδι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο, και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Κόβουμε σε κομμάτια το ψητό, το προσθέτουμε στη σαλάτα, ανακατεύουμε ελαφρώς και σερβίρουμε.