15'
προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'
Υλικά
Διαδικασία
- Χτυπάτε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν.
- Ρίχνετε το γάλα, τον χυμό και το κονιάκ και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα.
- Στη συνέχεια, με σπάτουλα ή κουτάλι, ανακατεύετε σιγά σιγά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το ξύσμα, τη βανίλια, τους ξηρούς καρπούς (σπασμένους), τα φρούτα και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
- Ψήνετε στους 180°C, για περίπου 40 λεπτά.
- Αφήνετε να κρυώσει λίγο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.