15' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Χτυπάτε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν.
  3. Ρίχνετε το γάλα, τον χυμό και το κονιάκ και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα.
  4. Στη συνέχεια, με σπάτουλα ή κουτάλι, ανακατεύετε σιγά σιγά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το ξύσμα, τη βανίλια, τους ξηρούς καρπούς (σπασμένους), τα φρούτα και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
  5. Ψήνετε στους 180°C, για περίπου 40 λεπτά.
  6. Αφήνετε να κρυώσει λίγο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών