10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τα υλικά σε ένα σεικερ με πάγο, σουρώνουμε σε ένα ποτήρι σαμπάνιας και γεμίζουμε το υπόλοιπο με σαμπάνια. Αν θέλουμε, γαρνίρουμε με μία λεπτή φλούδα πορτοκαλιού.
  2. Συμβουλή: Αν δεν έχετε δοσομετρητή ή μεζούρα, υπολογίζετε ότι 1 κουτ. σούπας είναι περίπου 15 ml.
  3. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών