20' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
30' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 6 - 8

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τη μαστίχα στο γουδί μαζί με λίγη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σκόνη.
  2. Ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το κορν φλάουρ, σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
  3. Ανακατεύουμε συνεχώς το μείγμα μέχρι να ζεσταθεί πολύ καλά (λίγο πριν βράσει) και τότε προσθέτουμε το κορν φλάουρ.
  4. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η κρέμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Μοιράζουμε την κρέμα σε 6-8 μπολάκια.
  6. Τα αφήνουμε να κρυώσουν για περίπου 30 λεπτά και μετά τα μεταφέρουμε στο ψυγείο.

Μυστικά

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξύσμα πορτοκαλιού αντί για λεμονιού

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών