Όπως σημειώνει η Μαρία Μπίζιου, MSc Κλινική Διατροφολόγος, πρόκειται για ένα πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιοδιαθεσιμότητας ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο και πλήθος ιχνοστοιχείων με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.
Όπως σημειώνει η Μαρία Μπίζιου, MSc Κλινική Διατροφολόγος, πρόκειται για ένα πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιοδιαθεσιμότητας ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο και πλήθος ιχνοστοιχείων με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.
Στο ποτήρι μας : Δροσερά λευκά και ροζέ κρασιά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 219.